sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tauplitz ja uusi 'perhe'!

Perjantai 16.8. laiska aamu, kouluun en menny, mut heräsin kuitenki kasin maissa tekemään esseetä saksaks.. Pointtina siis kotona olemiselle oli Tauplitz-weekend eli vaellusviikonloppu Rotaryn ja muiden vaihtareiden kanssa! Oi sitä odottamisen tuskaa ku halus vaa nähä ne kaikki taas kolmen viikon jälkee.

11:25 sovittiin et Salzburgista lähtijät tapaa toisens Hauptbahnhofilla eli päärautatieasemalla. Minä, Emma, Pablo Meksikosta ja Vale, meidän oldie eli tammikuun ryhmäläinen tavattii toisemme sovittuu aikaa sovitus paikas. Ainostaa espanjanpoika puuttu... Kukaa ei saanu siihen yhteyttä ni lähettii sit ilman sitä. ensin tunnin verran junassa nelistään, sit vähä enne ku päästiin paikkaan jossa meijän piti vaihtaa junaa ja odottaa et tavataan kaikki muut, Diego, espanjanihme soitti ja kysy et mis ollaan, ku hän ei löydä meitä... hieno homma hermanni!

Sit jatkettiin noin tunnin odottelun jälkee matkaa kaaaaikkie muiden kanssa ja oi että sitä tunnetta ku tajus et on ollu kauhee ikävä niit ihmisii! ja sit ku junas oli lisäks kaikki oldiet ja tutustuin niihin ja kaikki oli nii kivaa! Perjantain ei tapahtunu oikeestaan muut ku syötiin ja sit saatiin men seikkailee ulos; kiivettiin puoliväliin kivistä vuorta ku siel oli luola. Whiii! Sit tuli pimeet ja tuli kauhee kiire alas ja joku tuli välillä persliukuu alas... HYVÄ SUOMI! Mut hauskaa oli!

Sit lauantain heti aamusti aikasin aamupala ja sitte VAELTAMAAAAAN! Vaellus kesti 6 tuntii, ku olin niiden joukossa, jotka ei oo rapakunnossa ;) Ei ollu ees kovin paha! Vuoret oli iiiihan uskomattomat! Ne oli valkosta kalkkista kivee, täynnä uomii ja onkaloita, joka kymmenii metrii syvii sellasii. Välil ei kyl ollu kiva ku kivet pyöri pois jalan alta, mut kivaa oli! Ihan huipulle asti ei vaellettu, mut 2175m korkeudes käytiin. Vaik ei oltu ihan huipul, ni voin silti taas sanoo et ''HUIPULLA TUULEE'' siel oli KYLMÄ! jäädyin iha totaalisesti.. Ja 'alhaalla' (majoitus oli kans vuorella) oli silti joku 25 astetta, ni pukeutumiskysymys. Sitte kipitettii alas, mentiin suihkuun, joka makso 1€/5 min ja oli jääkylmää :D Sit oli ruoka ja yleist hengailuu porukalla. Myöhemmi lähettii 'iltakävelylle': lähes kaikki sai sellaset soihdut ku oli iha pilkkopimeetä, sit käveltiin sellasena valovanana vuoriteitä pitkin DISKOOOOON! :DD ahhahaa, aika vaisu meno, mut saipahan olla muitten vaihtareitten kans! Kahentoista maissa takas ja unille!

Tänää vaa aamusta alkaen yleistä chillailua ja sit yhen aikaa bussilla alas vuorelta ja sitte odottelu juna-asemalla. Kauheet hyvästelyt niille jotka lähti eri suuntaa. Sit junalla Attnang-Puchheimiin ja siellä sitte tiet erkani ja porukka hajos ja haikee fiilis. No sit missattii meijän juna.... siis me Salzburgilaiset...:D Siel odotettii 50 minuuttii kaatosateessa, lämpöä varmaan noin 8 astetta.. herkkua. Vihdoin ku päästii junaan, ni olin silti seuraavan tunnin iha tutinassa vilusta :D MUTTA ku pääsin kotii, SAUNA oli lämmin! Ehkä maailman mahtavinta!

Ja ei voi muut sanoo, ku et taas ehkä maailman mahtavin reissu vaihtareiden ja OLDIESien kanssa! Ollaan ku yks pieni (valtava, yli 100 ihmistä) perhe! Ja ikävä tulee olee iiiiiiiso enne ku nähää kaikki taas Wienissä, ens kuussa! They are AWESOME! Ja ausseista tuli ihan lemppari oldieita! <3 iiiso käsi meijän mahti porukalle!

Emma (SWE) ja James (USA)

Emma ja Johanne (USA)

Ehdoton lemppariaussi, joka juoksee maratoneja! Jamie!

Jose (Ecuador)

Huippukaverit! Kelsey (USA) ja Jamie (AUS)



GO FINLAND!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti