tiistai 13. syyskuuta 2011

Paluu arkeen!

Eilen, maanantaina oli eka päivä koulussa. Päivä oli siis 15:00-16:40. ei paha. Mut joo, se ei tosiaan vastannu odotuksii. Mentiin sinne ja Emmall ei ees ollu luokkaa, mitää ei ollu järjestetty ja sillee. No sit ku mentiin luokanvalvojan luo, Kati esitteli mut ni se ei ees tienny et sil oli tulos vaihtari. Sit se kysy sillee puolpaniikis et kauan meinaan olla tääl... No ei siin sit mitään. Luokassa se puhu murteella, vaik opettajien pitäs puhuu Hochdeutschia, joten en ymmärtäny läheskään kaikkee.. Sit ku se kysy multa et ymmärsinkö ja sanoin et en ihan, ni se oli iha jumis ja selitti asiat mulle uusiks. Mut sen tajusin et keväällä tehää luokkaretki Kreetalle!!
Sitte painajainen; KIRJAT... Niit on 15 kappaletta... Ne on ihan kauheita, en tuu ymmärtää varmaa mitää. aluks siis... Ja sit mulle annettiin noin 5 minsaa aikaa päättää et minkä otan ns pääaineeks; kuvis, musiikki, laulu, tanssi, kirjottaminen. No eihän mikää tuntunu omalta... Hätäpäissäni päädyin nyt sitte piirtää tikku-ukkoja vuodeks...:D Nii ja lisäks mulle lyötiin kolmannen vuoden latinan kirjat.. Ikinä en oo siis latinaa lukenu. Sit sanoin siitä ja opettaja katto mua ''then you will have some problems with it..'' oli vähä niinku et no shit sherlock..:D Mut kyl se tästä!  Ikävää oli myös, et ketään oppilaita ei ees kiinnostanu et niide luokal on uus vaihtari. Sain huikeet kolme kaverii ekana päivänä..

Sit illalla yläkerran naapuriherran synttäreitä vietettiin viinilasin kera kattoterassilla. Herra liitty viiskymppisten kerhoon! Oli tosi mukava ilta, rentoo jutteluu ja nauruu Willin, Katin, yläkerran Julian, Hardwigin ja Gabrielin kanssa.:)Sit nukkumaa ja kauhulla odottamaan tokaa koulupäivää..

Tänää koulua taas 15:00-16:40. Eka tunti mitäs muuta ku latinaa.... Eikä meille kerrottu ees eilen et meil on latinaa, ku ei saatu lukujärjestyksiikää sillon.. No mentii tunnille kaikki sillee et jaaa, kiva ku meillekki ilmotettii. Sit juteltiin niitä näitä siel luokas ja sit avasin suuni ja kerroin sille latinan opettajallekki ongelmastani kielen kans ja se totes upeesti 'poor you' :D olin vaa et ei tää oo todellista...... Tunnin lopuks juttelin sen herran kans ja sit se sano et mun täytyy vaa istuu vuos siel, kolme kertaa viikos sen tunneilla vaikken mitää ymmärtäis..:D mut kotitehtävät mun pitää tehä! huoh, miten muka??? Mut sain taas uusii kavereita silläki tunnilla, omalta luokalta kuitenki. Sit mentiin oman opettajan tunnille ja tehtiin lukujärjetykset. Huhhu, jännät! Tääl  siis tunnit kestää 50 minuuttii ja niiden välissä on 5 minuutin välkät ja sit on kolmannen tunni jälkeen 'Grosse Pause'' eli huikeet 15 minsaa...:D Sit sen jälkee välkkiä ei oo ollenkaa. Koulu alkaa aina 7:45 ja mulla on tosiaan kaikki perusaineet; matikka, saksa, enkku, bilsa, kemia, fysiikka,, hissa, mantsa, musiikki, liikunta.... Maanantaina pääsen koulust puol 1, tiistaina 18:20......, keskiviikkona neljältä, torstaina ja perjantaina kans yhen kahen välillä. Vapaatunteja keskellä päiviä löytyy yhteensä 7 :D kolme niistä onneks tiistaina.. Mut se on silti kauhee päivä! Kaks vikaa tuntii liikuntaa, jote vähä parempi taas. Sit tuun kotii ja oon täs noin puol tuntii ja sit meen kaheks tunniks pelaa sulkapalloo. Sit kello on 10 ja pitäs tehä koulujutut ja men nukkuu. HUI! No mut joo, se luokanvalvoja oli mukava tänää, se on aika hauska ukko kaiketi. Ja sain uusii kavereita lisää ja lisää! :) Ja saksa alkaa sujuu hetki hetkeltä pikkusen paremmin aina!

Sit tulin kotii viiden maissa tänää ja puol kasin aikaa Katin isä ja äiti haettiin lentokentältä ku ne oli asunu kolme kuukautta Suomes mökillään Luhangassa. Ne on kauheen kivoja neki! Istuttii iltaa ja juteltii niitä näitä, syötii kalaa, kerroin itestäni ja ne oli kauheen kiinnostuneita:) JA NII! hahah! Raija toi Suomesta mämmiä! Se on sen ehdoton herkku! Sit mä oon viimeks syöny mämmii polvenkorkusena, ku pappa halus et maistan sitä ku olin pienen ikäni päivähoidossa mummilassa (voi niitä aikoja!) ja nyt tuun Itävaltaa vaihtoo ja syön TÄÄLLÄ kaukana kotoo MÄMMIÄ ekan kerran varmaa 13 vuoteen :DD Ei nyt makuelämys, mut joo..:D

Mut nyt pitää men unille, kello soittaa 6:15 niinku joka aamu tästä lähtien ja 7:06 lähtee juna, josta ei sovi myöhästyy! Gute Nacht!

Kyl täst viel hyvä tulee!

1 kommentti: