sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Päivä 80

siis kahdeksankymmentä. kui nopsaa aika menny.. HUI! Syksy tullut kunnolla tännekin, ens viikko kokonaan noin 17 astetta, jote talvee saa viel vähän odottaa :)




Tosiaan maanantai ja tiistai koulussa normaalisti. Tiistaina oli eka koe koko vaihtariaikana ja tää ei alkanu iha nii hyvi ku toivoin.. Matikkaa ja osasin tehtävän numero 1 koska se ei ollu sanallinen :D loput 4 tehtävää meni sit totaalisesti ohi.. :D no yritinpä edes - vapaaehtosesti!

Keskiviikkona oli Itävallan kansallispäivä - bussit koristeltu Itävallan lipuilla, koulusta vapaata, kaupat ja kaikki kiinni. National Feiertag. No mutta minäpä en kotona nukkunu pitkään ja nauttinu vapaasta, minä lähdin töihin ;) Host-äiti on töissä yksityisessä lääkiksessä ja tää lääkis järjesti kansainvälisen urheilulääketieteen kongressin Salzburgissa. Jote totta kai mäki pääsin mukaa! Keskiviikosta lauantahin, joka aamu 5:20 ylös ja junalla Salzburgiin ja siitä iltaan asti, noin yheksään, töitä. Ei mitää kauheen kevyttä elämää, mut sitäki kivempaa ja mielenkiintosempaa! Urheilulääkäreitä ympäri maailmaa -  japanista, jenkeistä, etelä-afrikasta, YKS SUOMESTA! jne jne.

Mä hoidin sellasen julistesysteemin organisointii, juttelin ihmisten kans, olin rekisteröinnissä, juoksin paikasta toiseen hikihatussa ja tein pikkuhommia. Pääsin jopa oluelle yhen jenkkilääkärin kanssa :D haha! ja juttelin kaikkien isojen kihojen kans - siinä kohtaa tosin en asiasta tienny ja juttelin niitä näitä...:D mut waaau! siistiä! Sit ku ei ollu just mitää jobia, pääsin kuuntelee niit luentoja esim talviurheiluvammoista ja sukelluslääketieteest ja mist viel. ja sit yks kerros oli sellanen näyttely mis porukka esitteli jos jonkinmoista kuntoutusvehjettä ja systeemiä ja vempainta. Sinne mäki pääsin istuskeleen hierontatuoliin vartiks joka päivä :D on se elämä näppärää!



Ja sit se kaikkein eniten WAU! Perjantaina lentokentän vieressä, Hangar 7, joka on vaaaltava lasihalli (lasit suomesta, ku muualla ei osata tehä niin kestävää kaarrettua lasia ;)) täynnä RedBullin lentokoneita, ralliautoja, formuloita, moottoripyörii, helikoptereita jne. Aivan tajuton! Ja siis niin se pointti oli, et siel järjestettiin Gala-Dinner, joka makso sellaset 70 € henkilöltä... Mut mä pääsin sinne kans; ilmaseksi tietty ku olin mitarbeiter;) Ruoka oli varmaa tuhannen michelin tähden arvosta :D nomnom!





Kaiken tän jälkeen olin sit lauantaina niiiiiin umpiväsyny et viime yön 13 tunnin yöunet teki tosiaa terää.. Mut upee kokemus! Tänää leivoin korvapuusteja ja oi ku tuli kotosa olo! Huomenna ja tiistaina taas jotai feiertageja, schulfreita eli siis vapaata koulusta. Huomen illalla tiedossa counsellorin tapaamista ja sen koiravauvan kans hengailua ja sen jälkeen Halloween-partyt! 8D



Elämä siis yksinkertasesti huisia! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti