maanantai 10. lokakuuta 2011

Leben ist geil!

Elämä on mahtavaa! Täällä päi maailmaa ainakin, vaikkaki talvi alkaa yllättää.. (huomiseks luvattu 21 astetta) mut siis pointtina et perjantaina lämpötila laski noin viideltoista ja alko kaatosade. Ja tähän asti ainaki on vaa satanu ja satanu. Lauantaina tuli lunta! siis luntalunta! Vuoret valkosenaa ja autojen päälläki epämääränen valkonen lumikerros, joka kuitenki suli sit satee mukana lauantain kahdessa asteessa.

Perjantaina tulin koulusta kotii, tilattii host-vanhempien kans thaimaalaista ruokaa ja sit lähettii Katin kans kauppaan. Ostettii ruokatarpeit ja kakkutarpeit - katilla oli kirjallisuusilta naisten kanssa tääl kotona ja mulla oli tiedossa synttäripippalot johon toivottii kakku. Autoin siin katii tekee ruokaa ja sit ne naiset alko tulee, Willi lähti illanviettoo (pakeni naislaumaa kotoa) ja mä mietin pääni puhki et mitä tekis. Sit yläkerran Elias soitti et nyt Roosa lähetään viihteelle! Sit kipitin yläkertaa ja siel oli Elias ja Paul - sen soutukaveri. Sit lähettiin illan viettoo kaupunkii ja oltiin siel sitte aika myöhään. Oli huisin kivaa! JA NÄKISITTEPÄ SEN PAULIN TALON! sen isä on Salzburgin arvostetuin arkkitehti ja se niiden talo on ainut moderni talo Salzburgin AltStadtissa ja se on voittanu jotai kauhei arkkitehtipalkintoi sil kodil! ulko-ovessakaa ei oo lukkoo, sitä ei saa avaimel auki, ko siin on sormenjäljen tunnistin.. repikää siitä sitte joo...

Sit lauantaina kiipeilee 13-15! Se oli niin kivaa! Opin tekee jo ne kaikki tärkeet solmut, joilla kiinnitän itteni niihi köysii nii etten kuole jos ote lipee :D haha, aivan mahtavaa! Päivällä tein Adrianan synttärikakun valmiiks ja sitte illal lähin junalla kohti Hauptbahnhofia ja Adriana ja sen isä haki mut sieltä ja vei Shereenin luo alottamaan illan viettoa. Siel oli kaikki nää parhaat tytöt mun luokalta - Adriana, Shereen, Elisabeth, Agne ja Claudia. Myöhemmi myös muuta porukkaa. Siel sitte pidettii hauskaa 11 ast ja sitte bussilla kaupunkii ja siellä JazzIt -klubille, jossa sit oltiin sit pitkälle yöhön ast. Oli niiin huippukiva ilta ja Adrianal oli kuulemma ihan huippuhyvät synttärijuhlinnat :) Yön nukuin Adrin luona ja aamulla ilosesti kotii. Sit koko päivä meni koomaillessa, ku olin nii unine :D Illalla Willi teki ite aivan maailman mahtavimmat Wiener Schnitzelit!

Tänään sitte peruskamala maanantai. Aamulla sängystä nousemine yhtä taisteluu, kouluun umpijäässä ja siellä sitte chillailua :D eivaan; rankkaa opiskelua! Koulun jälkee kaatosateessa ettimää taideteoksia kuviksen taideraportteja varten. Sit kotii enemmän ku umpijäässä kirjottamaan taideraporttia.. ja sit joogaan ja nyt on rrrrrento olo!

NOMNOMNOM!

Claudia!

Shereen, Lisl, Agne, Claudia ja Adriana

Moritz, Lisl ja Shereen



Päivä 60 menossa ja elämä ei vois olla oikeestaa siistimpää! Tääl on niiiiiiiiiin mahtavaaaaa! ja neljä päivää Wieniin ja siit tulee aivan MAHTAVAA - ensi Rotary-vaihtarit, sit LMFAO konsertti ja sitte yleistä chillailua ja sitte kuviksen ryhmän kanssa jatketaa Wienin tutkimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti