tiistai 8. marraskuuta 2011

Happy HUG AN EXCHANGE STUDENT DAY!

Aika kuluu nopsaa, liian nopsaa! 39 päivää, ni näkee kaikki vaihtarikaverit, 99 päivää et näkee siskon ja sen paremman puolen :DD päälle 250 päivää ni oon jo kotona. vou.
Täällä tämä odottelee talvea - hassua kyllä.. En niinkää sitä kylmää odota, täällä kun tälläki viikolla ollu 18 ja 16 astetta, mut odotan LUNTA ja laskettelua. Mut siis vielä ei lumesta tietookaan. Ainoastaan vuorten huipuilla.

Maanantaina 31.10. oli vapaata koulusta ja Thaddyn luona Halloween-pippalot ja kolmistaan Thaddy, Antonia ja Amelie oli kyl pistäny parastaa. :D Talo oli oikeesti iha creepy.. Mut mahtikiva ilta!(:

Tiistai 1.11 oli taas vapaata ja se päivä kulutettiin Allerheiligen merkeissä. Ensin mentii hautausmaalle, jossa seiso lähemmäs 1000 ihmistä hautojen vieressä kuuntelees ku pappi luki kirkossa kaikkien vuoden sisällä kylällä kuolleiden nimet. Sit sielt tuli jännä kulkue ku heitteli kaikkee litkuu ja töhnää kaikkien päälle. haha, kuulostaa eksoottiselta.. Na ja, iltapäivä ja alkuilta kulu vuorilla kävellessä. Gaisbergiltä ei nähnyt alapuolella olevaa Salzburgia ollenkaan, ku sumu oli niin sankka. Mut ihana syksynen luonto, vuoret, kaikki oli ihan täydellistä! Myös keskiviikko vapaata ja sillon menin mun Counsellorin luo kyläilemään. Sil on kultasen noutajan pentu, joka on sitte maaaailman sulosin! Pääsen heti koiravahdiks tulevana torstaina ;)

Gaisberg ja jossain alhaalla Salzburg.

Torstai ja perjantai kulu koulussa, normiarkea, kunnes sitte perjantaina lähin suoraan koulusta Linziin (noin puoltoist tuntii junalla) ja tapasin Kelseyn, Joshin ja Bossin, jotka on meijän vaihtareita. Oli mm, aivan huippua nähä niitä ja tutustuu Linziin. Vaikkakin vaa lyhyesti, koska tulin illaks kotiin..
Syynä kotiintuloon oli lauantainen aamuherätys ja matka Wieniin. Wienissä majottauduttiin host-äidin veljen luo, koska tiedos oli perhetapaaminen; Katin perhe, Katin veljen perhe ja Katin vanhemmat. Ilta suju kokkaillessa Willin, Inan ja Samin kanssa. Neljän tunnin uurastuksen jälkee saatiin pöytään aaaaaivan täydellinen juhla-ateria! - josta on kuvia, hmm NOLLA. Yleistä höpöttelyä ja sitte lähin host-serkku Inan kanssa kaupunkiin moikkaamaan mun vaihtarikaveria, joka oli muutaman muun vaihtarin kanssa juhlimassa synttäreitään. Siinä sitte jonku aikaa vietettiin niiden kanssa:) mahtava päivä!
Sunnuntaina tiedossa kotimatka Welsin kautta kun vietiin Katin vanhemmat kotiin. Illalla sauna päälle ja yleistä rentoilua!

Ina!

Charles!

Synttärisankari Stephanie!

Maanantai - aina yhtä kamala maanantai tuli ja meni. Tänään olin taas iltaan asti koulussa ja huonosti nukutun yön jälkeen oon iiiihan umpiväsyny. Joten jos vaikka unille pian! Perjantaina olis tiedossa mun Tanssiais-kauden avajaiset ; Preisallee Ball. Tää Ball on kolmen koulun järjestämä ja siel tulee olemaan ihmisiä yli pari tuhatta. Musiikista vastaa mm. Bodybangers ja tunnelma tulee varmasti olee aivan huikee! Joten perjantaita odotellen! :P Ja söin ekan Germknödelini! Se oli semmonen valtava taikinapallero, joka on täytetty luumuhillolla - maistuu joulutortulta - ja joka syödään voin, sokerin ja unikonsiementen kanssa. Aika jännä!

Knöödelini mun!

So gute Nacht!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti