maanantai 19. joulukuuta 2011

130. päivä.

Pian on joulu! ja aika on taas vierähtäny niin nopsaa et en oo kahteen viikkoo mitää kirjotellu.. No mut comeback tehty! Joululahjat ostettu ja jouluLOMAA odotellessa! Ja nyt on ollu kolme päivää pelkkää lumisadetta ja eilen jopa 5 astetta pakkasta! waude!

Hellbrunn!
Aika likimain kulunut siin et oon juossu ettimäs joululahjoi, ja viihdyttäny vierai ja laskenu päivii Salzburg-viikonloppuu.. 8. ja 9. päivä oli meillä lomapäiviä, joten tiedos oli piitkä viikonloppu. Meille tuli mun hostisän vanha koulukaveri perheineen kyläilemään ja siinä se viikonloppu meniki kotona vieraita viihdyttäes.. Torstaina näin luokkakavereita ja perjantaina olin naapurin kanssa hengailemassa. Lauantai ja sunnuntai siis kotona vieraiden ja niiden virolaisen vaihto-oppilaan viihdyttäjänä.. Voi kun se nuoriso ei vaan ois istunu hiljaa puhumatta mitää.. No mut tuli ainaki huilattua :D

Viime viikolla oli sit iha jännitys päällä! maanantai koulussa, tiistai koulussa (puolet tunneista putos kylläkin pois), keskiviikko koulussa ja Europarkissa joululahjoja hankkimassa ja torstai koulussa. Ti-to meitä oli tosiaan 8 meijän luokalla, perjantaina olin pois ja sillon oli kuulemma ollu kolme! :D Mut niin, sit alko se jännitys ja innostumine ja oi oi oi! Torstaina Emily ja Emma oli meillä illan ja sit tehtiin suunnitelma perjantain varalle: Rotary-viikonloppu Salzburgissa kaikkien vaihtareiden kanssa! vihdoinkin! Päätettiin et mennään 11.06 junalla Seekirchenistä salzburgiin ja ollaan päärautatieasemalla hyvin ennen 12, niin et ollaan odottamassa et kaikki yli 100 vaihtaria tulee! No aamul kamat kasaa ja sit Emma soitti et ne missaa junan ku ne nukku pommiin.. Sit ne missas seuraavanki junan, mut mä menin sillä ja siellä tönötin odottamassa et kaikki tuli! Oi sitä jälleennäkemisen riemuu ja halausten ja kuulumisten määrää! Rakastan meijä vaihtareit yli kaike! :D
Perjantaina pyörittii vanhassa kaupungissa ja sit myöhemmin mentii hostellille ja oltii siellä sitte hetki; tehtiin saksan koe ja syötiin jne. Sit saatiin lähtee ulos ja mentiin sitte kaikki vaihtarit yhes yhteen klubiin ja meil oli niiin tajuttoman hauskaa yhessä:D ei siel siihen aikaa ketää muita siis ollukkaa..:D Sit takasin ja juteltiin varmaa aamu viitee saak ja hengailtiin kaikkien kans! Lauantai-aamuna heräiltiin, aamupalailtiin ja saatii rokotukset - käsi on iha raato vielki:D Myöhemmin lähettiin kävelee Salzburgin läpi ja mentiin Festungille eli kukkulalla olevalle linnotukselle. Aivan mahtavaa! ja sato lunta. Ja meil oli kauhee lumisota! :D sieltä sitte hostellille ja siellä vapaa-aikaa; saatiin mennä mihi haluttiin tai hengailla siellä. Kirjoteltiin oldieiden kirjoihin terkkuja ja muistoja ja sit kuulin et meijän ryhmäläinen, joka lähetettii kotii olis pian lähös ja sit ku menin aulaa kattoo, ni se oli jo menny:( se oli aaaaika kova pala!
Sit illal mentii Stiegl-Kelleriin syömään ja ku oltii syöty, ni alotettii 'joulujuhla'; kaikki meni maittain kertomaa joulunvietosta kotonaan joko puheen tanssin laulun minkä vaa muodos. esimerkkinä jenkit; 40 jenkkiä laulo petteri punakuonoo englanniks. no sit seuraava esimerkki; suomi. minä. yksin. kaikkien edessä. siellä saksaksi sillee spontaanisti selitän et meil ollaan perheen kanssa ja mennään saunaa :D haha. mahtavaa, hyvä Suomi!
Sit alko oldieiden hyvästelyjuhla ja kaikki niist sai sellasen 'awardin' jostain mistä ne muistetaan. siinä sitä yks jos toinenki liikuttu!
Sunnuntai on päivä iha omassa sarjassaan... ehkä kamalin ikinä! eikä asiaa auttanu et mentii seisomaa jääkylmään tuomiokirkkoon kuuntelee messuu saksaks puolentoist tunni ajaks <3 mut pointtina, et ku päästii takas hostellille ja kaikki alko yks kerrallaa lähtee, se totuus et iso osa meijän porukkaa lähtee takas kotii ja ei voi tietää et tuleek niit koskaa enää näkee uudestaa... käytännössä siis itkua 12-17. kahelta mentiin semmosella sopivalla porukalla asemalle ja siit alko se, et käytii saattaa kaikki yks kerrallaan junaan.. ja se jos joku oli rankkaaaaa! Jään nii ikävöimää kahta maailman vekkuleinta ja sulosinta aussia! :D ja tietysti muitaki. Mut kokonaisuudessaa tosi hyvä viikonloppu kaikkie mahtavie kans! :) Seuraava kerta ku nähää on sit lasketteluleiri maaliskuus.. miten kestää nii pitkä aika? :D
Kate CAN, Johanne, Tiana ja Ana USA

Tiana!

Hunter, jota tulee kova ikävä! 

Minu city, Salzburg!

Marie Ranska

Jacob-oldie Australiasta!
toinen niistä joita tulee aivan valtava ikävä!

Scott-oldie Australiasta.
Se oldie, jota tulee kaikkei eniten ikävä! :)

Nyt tosiaan vaan odottelen joulua ihan innoissani ja oon iha hermoromahduksen partaal ku viime viikolla saadut kolme lahjalähetystä odottaa avaajaansa! :P ja äipän toimittava veikkauskalenteri näyttää lupaavasti olevan kahen päässä 20 000 eurosta! :D kaikki peukut ja isovarpaat pystyy mulle ;) Mitä enemmä pidätte peukkuja ja jos saan vähä rahastoo; sitä enemmän se tietää tuliaisii ja väliaika pakettei suomee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti