keskiviikko 7. joulukuuta 2011

118. päivä ja joulukuu!

Vihdoin taas löytyy aikaa ja intoa kirjotella. Aika menee niin nopsaa, päivät kuluu ihan et hui vaan..
Joulukuu - paras kuu! vaikkakin varmaa vaihtovuoden vaikein kuukausi, voisin melkee veikata. Mut taistellaan - ei tänne luovuttamaan oo tultu ;)

Kuluneisiin päiviin on mahtunu mm Rotary-meeting Saksan puolella. Ja tietysti mun counsellorin koiranpennun kanssa siel sähläsin ku mua ei tarvittu :D ja päiviä lasketaan ahkerasti: enää 9 päivää ja näen taas kaikki vaihto-oppilaat SALZBURGISSA.

Perjantai taas sattu olemaan maailman paras päivä! ehdottomasti! koulun jälkee menin emman kans kaupunkii pyörimään, sit kotiin käymään ja juosten takasin asemalle. Sieltä sitte Salzburgiin takasin ja kaupungissa pyörittiin pari tuntia, nautittiin elämästä ja oli niin hauskaa Mirabellgartenissa ja christkindlmarkteilla jne. Sit bussilla Volksgarteniin ja SALZBURG RED BULLS vs. VIENNA CAPITALS JÄÄKIEKKOA!! eka lätkäpeli ja aivan mahtava tunnelma! Minä ja emma sattumoisin taidettiin olla hallin äänekkäimmät ja eläytyneimmät fanit..:D kaikki ainaki meitä siihe mallii tuijotti. Mut ei se mitää, pääasia et oli hauskaa! ja tottakai ostin aivan upeen fanihuivinki ;) Huolimatta siitä et red bulls meni ja hävis. mut vahinkoi sattuu! Myöhemmin viel kaupunkii ja shishailemaan.

Viikonloppuna leivottiin joulua varten kaneliässiä ja naapurin rouva oli repässy ja tehnyt viittätoista, siis 15 erilaista joulukeksiä! kaikki aivan erilaisia ja taivaallisia ja näytti niiin hienoilta! wwwah! mul on tiedossa ainaki kolme paikkaa (huomen ensimmäinen) joissa mulle opetetaan miten tehään aitoja itävaltalaisia joulukeksejä! Mä niin teen teihin, rakkahat kotijoukot, suuren vaikutuksen ens jouluna ku teen ainaki 15 keksit ;)



Sit maanantaina Verenan, Markuksen, Christianin ja parin muun kanssa Krampuslaufiin (taas) Puch bei Halleiniin. Nyt se oli totista touhuu, nyt oikeesti melkee pelotti välil :D JA nyt oikeesti SATTU! polvitaive vieläki ihan pikimustana :D mua lyötiin muutaman kerran siis oikeen kunnolla, revittiin sinne tielle ja siellä revittii kahteen suuntaan ja mitä viel :D pelottavinta on et siin kohtaa ku ne tulee nyppii sua johonki suuntaa, mieles ei edes käy et ne on normi ihmisii karvapuvut ja maskit päälläs.. tulee mieleen vaa jotkut kamalaaki kamalammat eläimet... :s MUT kaikesta huolimatta; oli ihan mielettöman kivaa! ja taaas uusia kavereita!

Maanantai, tiistai ja tämä päivä koulussa, huomen ja perjantaina lomaa ja siitä viel viikonloppu! Todennäkösesti tosin kiirettä pukkaa; vieraita tulossa, kaverit kutsunu jokanen eri paikkaan ja koko ajan kai menossa! :D
Ja eilen sato ensilumi! mut se vähän niinku suli tämän päiväsis vesisateis :( mut näytti jo oikeenki hyvältä! Vuoret silti siis lumen peitossa!  Ja joulutunnelma ehti ilmestymää eilen jo oikee kunnolla! 

Ja kuvia tulee lisää myöhemmin!

2 kommenttia: