keskiviikko 31. elokuuta 2011

Päivät 18-20

 Maanantai leirin jälkeen, elettiin päivää 29.8. Aamulla siinä koitin epätoivosesti nousta sängystä ylös ja ku vihdoin pystyin siihen, huomasin et olin ihan umpitukossa, yskin ja olin vilunen.. No mut ei se menoo sinänsä haitannut, aamupalaa nassuun ja sitte Willyn, Katin veljen ja hänen vaimonsa Tuulan kanssa lähtö Fuschlseelle tekemään pikkiriikkinen vaellus. Aikaa meni joku kolme tuntia ja käppäiltiin järven ympäri. Vesi oli iiiihan tajuttoman turkoosia, maailman kaunein järvi tähän mennessä! Ja alppihotelli/majoitus, jossa myös Ruotsin kunkku tekee vierailujansa oli aika upee näky kieltämättä! Lenkin jälkeen pysättiin Jausestationille eli miten sen nyt sanois.. Välipalaravintola.. Pikkupurtavaa lenkin jälkeen jne. Tutustuin perunamuusileipään ja se oli oikeestaan aika jepa! tummaa leipää, päällä perunamuusi-kermaviilitahna ja ruohosipulia ja retiisiä! nomnom! Illalla oikeen mahtava illallinen kotona; savukalaa (ei yhtä hyvää ku iskän laittama, mut tosi hyvää kuitenki), pottuja, piparjuuri-kermaviilikastiketta ja kanarisottoa. Lopuks kauhee kuhlo huippuhyvää jäätelöä.. Sit kateltiin paljon kuvia mun koneelta ja Willyn koneelta, kaikin puolin rento ilta!






Tiistai 30.8. TURISTIPÄIVÄ!!
Tosiaan aamulla Emma ja host-äitinsä Erika (josta tuli mieleen et ikävä pikku-Eerikaa Suomessa!) tulivat hakemaan mut mukaansa ja syötiin lounasta niiden luona. Kasviskeittoa ja kinkku-juusto-tomaatti -pannukakkuja. Sitte koin jotain totaalisen uutta, mitä tulen tekemään koko vuoden täällä, joka päivä; MATKUSTIN JUNALLA!! vautsivau, joo tiedän! Sit Salzburg Hauptbahnhoffilta kartta käteen ja seikkailemaan Emman kanssa! Kaks niiiiiin turistin näköstä neitiä havaitttavissa keskustassa... Käytiin Mirabell-gartenissa ja linnassa, ja oooi juku oli nättiä! Vaikkakin tolpan päissä tönöttävät enkelit oli osa aika mielenkiintosen näkösii... Sitte kierrettiin kaupunkia ja löydettiin ainaki miljoona kivaa juttua ja kauppaa. Mentiin oikee kunnon turistikierros ja katottiin nähtävyydet ja silleen. Sit ostettiin valtava suklaa-pähkinä-bretzel puokkiin ja oliko ees maailman paras! joku on vissii tulossa lihavana kotiin..... EN! Sit junalla Seekircheniin ja siitä käppäilin omaan kotiin. Ilta meni valokuvien kanssa pelatessa ja telkkukanavia tutkiessa. Kati anto 'käskyn' et mun pitää kattella tunti telkkua päivässä, nii opin paljo uutta:D













Mittwoch, keskiviikko, 31.8. 
Nyt on sitten meikäläisellä pankkitili! (lahjoituksia otetaan vastaan ;)) JA asun virallisesti Seekirchenissä. JA mulla on ihkaoikeet vaelluskengät, jotka maksaa täällä yleensä noin 120 euroo, mut sain ne 50€ ku Willy on ollu kouluttajana Intersportissa 8) suhteita, suhteita! 
Aamulla muuten heräsin siihe et SIIVOOJA kulki ympäri taloo ja siivos..... Olin vaa et mitäääää, heipparallaa! Mut se oli mukava! Join sen kaa aamulla kahvitki oikee :D Nii ja tultiin kenkäostosten jälkeen kottii ja Willy vei mut Emman luo ja sitte lähettiin Buchbergille vaeltelee. ei se ollu ku joku päälle kilsan korkunen, mut kivaa silti! Käytii huipulla, vaelleltiin alas ja sitte mentiin Mattseelle uimaan. Lämmintä vettä ja vesiliukumäki ja vaik mitä kivaa :D Roosa 5v vauhdissa.. Illan istuskelin Katin ja Willyn kanssa jutellen ja telkkua katellen. Hitch lemmentohtori saksaks dubattuna.. jännä! ja nyt mä melkeen voisin vetää peiton korviin ja alkaa nukkumaan, ku huomenna sään salliessa poljetaan Salzburgiin. Tunnin reissu suuntaansa. 


Gute Nacht!!


AINIIN!! Mulla on täällä isäntäperheessä ihkaoikee SAUNA! Vuosi pelastettu! 

2 kommenttia:

  1. Roosa, millon susta on tullut noin sosiaalinen, että jopa keskustelet siivoojasiskon kanssa? JA MILLON sä oot ruvennu juomaan kahvia? :D

    VastaaPoista
  2. Eilen vissiin toho sosiaalisuuteen ja kyl mä kahvii oon juonu mut hyvin harvoin :D

    VastaaPoista